ODEON Kinobilletter

Rabatterte kinobilletter hos ODEON-kino.

Hos ODEONs kinoer finner du filmopplevelser til alle – enten du vil nyte visuelt spektakulære Hollywood-filmer i IMAX-format, er en barnefamilie fra nærområdet eller kommer for å kose deg med vennegjengen.

Norges største kinosenter – og landets eneste IMAX – ODEON Oslo inneholder hele 14 saler, hvorav den største salen er den eneste i Norge utstyrt med IMAX-teknologi, og Nordens største kinolerret. IMAX er verdens største digitale filmformat. Med ODEONs premiumkonsept isense får du tilgang på det ypperste av moderne lyd og bilde på kino; DOLBY ATMOS-lyd, 4K-bildeoppløsning, god komfort, mulighet for HFR- og 3D-visninger og avansert lysdesign. Samlet sett utgjør dette alle elementene for å tilby deg den beste kinoopplevelsen på markedet. Isense finner du hos ODEON i Ålesund, Ski, Sandvika, Oslo og Lillestrøm.

ODEON kino finner du i Lillestrøm, Moss, Oslo, Sandnes, Sandvika, Sarpsborg, Ski, Skien, Sotra, Stavanger og Ålesund.

Kjøp billetter

Informasjonen du oppgir i dette skjemaet blir kun benyttet for å kunne gjennomføre kjøpet og som referanse om det skulle oppstå problemer med leveransen.

Vilkår
Billettene kan brukes til og med 31.12.2021. Du vil motta verdikode på SMS. Verdikode byttes inn i en ordinær kinobillett (Verdi opptil 150,-) på ODEONkino.no, ODEON appen eller på kinoen. Det kommer tilegg i pris for VIP-sete eller IMAX-visning. Billettkodene kan ikke videreselges, returneres eller innløses i kontanter. Se aktuelle byer samt brukerinformasjon på ODEONkino.no

Billettene leveres av: